Myynti

NYKYAIKAISTA ASUMISTA ALHAISIN ENERGIAKUSTANNUKSIN

SanCon on rakentanut nykyaikaiset, laadukkaat ja energiatehokkaat rivitalot. WP 20170701 20 10 56 Pro4Asuinosakeyhtiö koostuu kahdesta rivitalosta osoitteessa Åkergränden 13, Näsby, Närpiön keskustassa. 

Korkealla sijaitsevaan tonttiin kuuluu iso, vihreä pihamaa, ja kaikki parvekkeet sekä terassit avautuvat länteen. Energiatehokkaiden rakenneratkaisujen asiosta, asumiskustannukset jäävät alhaiseksi. Lähistöllä on muun muassa kaupat, pankit, apteekki ja päiväkoti. Kohteessa on mahdollisuus yhtiölainarahoitukseen. Lisää tietoa esitteistämme.

Myytävä asunto    

A6 64,5 m² 3 h+keittiö+sauna   

Esimerkkikuvia valmistuneista asunnoista

sancon 4

Åkersgränden 13 -rivitalot on rakennettu Passiivikivitalon teräsbetoni-rungolla, jota suojaa molemmin puolin kosteusturvallinen Neopor-lämmöneriste. Lopputuloksena arvokas kivirunko on suojassa kaikelta kosteudelta ja lämpötilan muutoksilta paksun eristekerroksen alla. Passiivikivitalon rakenne on erittäin kosteusturvallinen, koska ulkoseinissä ei ole mitään orgaanisia aineita, joten siinä ei voi muodostua mitään home- tai mikrobivaurioita. Neopor onkin yksi Euroopan käytetyimmistä seinäeristemateriaaleista ja siitä on rakennettu passiivienergialuokan taloja ympäri maailmaa. Yhdessä huolellisen toteutuksen ja pitkän kokemuksen Passiivirakentamisesta ohella nämä asiat takaavat terveen ja pitkäikäisen kodin, jossa myös asumisen laatu on huippuluokkaa.

Neopor-eristeen on kehittänyt ja patentoinut saksalainen BASF, joka myös kehitti ja patentoi paremmin tunnetun tuotteen Styroporin (EPS-Styrox) vuonna 1951. BASF-eristeharkoista tehtyjä matalaenergia- ja passiivitaloja on rakennettu ympäri maailmaa.

triploblock2

Triplo-eristeharkko, vasemmalle ilman betonivalua, oikealle kantavalla teräsbetoni-rungolla.

  • Mitat: 1200 mm x 410 mm x 300 mm (pituus x leveys x korkeus)
  • Paino: n. 4 kg/kpl
  • Seinärakenteen U-arvo: 0,10 W/m²C
  • Kotimainen
  • CE-sertifioitu

 

Passiivikivitalot - energiatehokkaita ja kosteusturvallisia koteja
Passiivikivitalot1

Euroopan Unioni on määrännyt, että vuodesta 2020 alkaen kaikki uudet rakennukset tulee täyttää passiivienergialuokan vaatimukset. Passiivikivitalot on ensimmäisenä Suomessa keskittynyt toimittamaan kosteusturvallisia passiivienergialuokan kivitaloja, joiden lämmityskustannukset ovat jo moneen kertaan todistettu olevan mitättömät. Ostetun lämpöenergian määrä on suunnilleen neljänneksen siitä, mikä sen tulee olla tämänhetkisten rakennusmääräysten mukaan.

Seinät ovat helposti pinnoitettavissa halutuilla materiaaleilla, esim. rappaus, puuverhous ja tiiliverhous, joskin rappaus on huoltovapaana yleisimmin käytetty vaihtoehto. Rappauslaustana kova Neopor-eriste onkin paras mahdollinen, koska se on täysin elämätön ja näin ollen rappauksiin ei synny myöskään kivitaloille tyypillisiä halkeamia.

Passiivikivitalot3Syksyllä 2014 valmistui tähän asti Suomen suurin Passiivikivitalo-projekti kunnalliselle A-asunnot-asuntoyhtiölle Porvoossa. Taloyhtiö koostuu viidestä luhtitalosta, joissa on yhteensä 40 asuntoa. Tässäkin projektissa tärkeimpiä tekijöitä oli ekologisuus ja terve sisäilmaa myös tulevaisuudessa.

Passiivikivitalot-talo on äärimäisen mukava, korkealaatuinen ja energiapihi. Talot lämpiävät isolta osin passiivisesti auringon avulla. Lisäksi saadaan lisää ilmaisenergia ihmistä, teknisistä laitteista, toiminnasta ja korkealaatuisesta ilmanvaihtojärjestelmän lämmön talteenotosta. Asumiskustannukset laskevat, kun talo on tiivis, hyvin eristetty ja samalla hyvin laadukkaasti rakennettu.

Passiivikivtalot logo med text2

 

Oy SanCon Ab haluaa rakentaa energiatehokkaita taloja

SanCon suunnittelee yhdessä Passiivikivitalojen kanssa energiatehokkaita ja kosteusturvallisia pien- ja omakotitaloja Länsi-Suomeen. Olimme tutkineet muutaman vuoden ajan markkinoilla olevia passiivitaloja, kunnes päädyimme Passiivikivitaloihin. Valintaan vaikuttivat muun muassa korkea laatu, kotimainen kehitys ja valmistus, hyvä kosteudenhallinta ja eritoten se, että rakenteissa ei ole home- tai mikrobivaurioiden vaaraa. Valintaan vaikutti myös Passiivikivitalojen laaja osaaminen ja pitkä kokemus passiivitalojen suunnittelusta sekä rakentamisesta. Yhteistyö oli näin helppo aloittaa, kun Oy SanCon Ab:n ja Passiivikivitalojen arvot ja periaatteet kohtasivat kaikin puolin.

Rakennuksen vaipan ilmatiiveys on energiatehokkaan rakentamisen perusedellytys. Rakennuksen höyry- ja ilmatiiviys on erittäin tärkeä tekijä tehokkaan lämmön talteenoton aikaansaamiseksi ja sen varmistamiseksi, ettei kosteaa ilmaa pääse rakenteisiin. Se, että tiiviissä taloissa muodostuu helposti hometta, on yleinen väärinkäsitys. Oikein suunniteltu ja toimiva ilmanvaihtojärjestelmä takaa sen, ettei rakennuksissa synny kosteus- ja homeongelmia.