Ilmanvaihto

 

SanCon palvelee teitä ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksessa, virtausmittauksessa ja säädöissä. Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistetaan tarpeenmukaisin väliajoin eri rakennuksissa. Likainen ilmanvaihtojärjestelmä aiheuttaa huonon sisäilman ja korkean energiankulutuksen. Epäpuhtaissa kanavissa ilmavirtauksen mukana leviävien mikrobien ja bakteerien kasvu lisääntyy ja voivat levitä sisäilmaan.

Kanavien puhdistuksessa luodaan alipaine puhdistettavassa kanavan osassa, jotta epäpuhtaudet eivät leviäisi kanavasta sisäilmaan. Virtausmittaukset ja säädöt tehdään normaalisti puhdistuksen jälkeen. Tällöin varmistuvat oikeat ilmavirtaukset ja ilmapainesuhteet. Asiakkaana saat todistuksen tehdystä puhdistuksesta ja raportin virtausmittauksesta ja säädöstä.

Vaihdamme myös suodattimet. Tarjoamme niin sanottuja suodatinvaihtotilauksia tai tulemme pyynnöstä paikan päälle vaihtamaan suodattimet tarvittaessa.

Kiinteistössä mikään ei toimi ilman ylläpitoa, ja kuten kaikkia muita kohtia talossa myös ilmanvaihtoa pitää huoltaa ja puhdistaa tasaisin väliajoin. Ilmanvaihto on tärkeä, ei ainoastaan ihmisten, vaan myös talon terveydelle. Hyvälle sisäilmalle ilmanvaihdolla on suuri merkitys. Ilmanvaihdon parantamisesta voi olla suuri hyöty.Ventilationsrengoring och injustering

Tulostusystävällinen info ilmanvaihdonpuhdistuksesta suomeksi ja ruotsiksi.

Ota yhteyttä: Peter Rosenholm 040 487 00082, peter.rosenholm@sancon.fi