Insinööripalvelut

 

SanCon tarjoaa laajan valikoiman insinööripalveluja. Rakennusinsinöörimme tekevät muun muassa kosteusmittauksia, vahinkotarkastuksia ja kuntotarkastuksia korjauksen tai saneerauksen suunnittelun yhteydessä. Insinöörit tekevät myös saneeraus- ja korjaussuunnitelmia, vahinkokustannusarvioita, selvittävät sisäilmaongelmia, ottavat kokeita ja tulkitsevat tulokset. Rakennusinsinööriemme palveluihin kuuluvat myös rakennussuunnitelmat, piirustusten teko rakennuslupia varten ja kustannuslaskelmat.

Voitte luottamuksellisesti kääntyä meidän puoleen myös, jos aiotte rakentaa ja tarvitsette konsulttia suunnittelussa.

Lämpökuvaus

Rakennusten lämpökuvaus mahdollisten vikojen ja puutteiden löytämiseksi talon ulkokuoressa voidaan tehdä talvella lämpökameran avulla. Voidaan hyvinkin kartoittaa lämpöhukkaa taloissa lämpökameran avulla. Jos eristys on puutteellinen ei ole kysymys ainoastaan lämpöhukasta, silloin on myös olemassa kosteusvaurioiden riski. Termiset puutteet kuten puutteellinen eristys, vuodot, rakenneviat ja väärin tehty työ voidaan selkeästi paljastaa lämpökameran avulla, ja tarvittaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä. Mitä aiemmin viat löydetään, sitä edullisemmaksi korjaus tulee.

SanCon pystyy myös paikantamaan lattialämmityksiä lämpökameran avulla.

Varmefotografier

Ensimmäinen kuva näyttää kylmät alueet sisätilan portaissa, ja ristikon poikkipuut näkyvät selvästi, keskimmäinen kuva näyttää kylpyhuoneen lattialämmitystä, ja viimeinen kuva näyttää että lämpöhukka on suurin ikkunoiden kautta.

Ota yhteyttä!

Peter Rosenholm (RTA) 040 487 00082, peter.rosenholm@sancon.fi

Malin Enroth 040 487 0306, malin.enroth@sancon.fi

Mats Johansson 040 673 2208, mats.johansson@sancon.fi