Vesivahinko

 

Kartoitus on ensimmäinen askel, kun saneerataan kosteus- tai vesivahinkoja. Asiantunteva henkilökuntamme tekee kartoituksen erikoislaitteilla. Kartoituksesta tehdään raportti, joka on perustana vakuutusyhtiöiden korvauspäätöksille ja mahdolliselle vahinkosaneeraukselle. Raportti sisältää tietoja kohteesta, vauriosta ja suositeltavista toimenpiteistä.

Voit itse vähentää vahinkoja tukkimalla vuodot, jos tämä on mahdollista. Vuotovauriot on parasta korjata mahdollisimman nopeasti, koska kosteus useimmissa tapauksissa aiheuttaa homekasvua. Home itää nopeasti ja alkaa kasvaa jo muutaman päivän kuluttua, jos olosuhteet ovat otolliset.

Vattenskada

Kuivaus

SanCon auttaa sinua kosteuden poistamisessa sekä uudisrakentamisen yhteydessä että vesivahinkotapauksissa. Suoritamme pintakuivausta, painekuivausta, imukuivausta ja muurien kuivausta. Kuivauksen aikana seuraamme tilanteen mittaamalla, jotta voimme lopettaa kuivauksen niin pian kuin on mahdollista. Meillä on asiantuntemusta ja pystymme valitsemaan sopivimman menetelmän sinun tapauksessasi. Jokaisen päätetyn kuivaustoimeksiannon jälkeen tehdään raportti mitatuista kosteusarvoista ja erittely sähkönkulutuksesta, ja asiakirjat lähetetään asiakkaalle.

 

Ota yhteyttä

Malin Enroth
Tel. 040-487 0306
E-post: malin.enroth@sancon.fi

Mats Johansson
Tel. 040-673 2208
E-post: mats.johansson@sancon.fi