Penetron

 

SanCon ja Oy Pen-Tec Finland Ab tekevät yhteistyötä tarjoamalla PENETRON®-järjestelmää betonin kapillaarihuokosten tiivistämiseen. SanCon vastaa työn suorittamisesta ja Penetron-järjestelmän markkinoinnista Vaasa–Kauhajoki–Kristiinankaupungin seudulla.

Penetron-järjestelmään kuuluu betonirakenteiden slammauksen perustuotteet, metodituotteet betonin halkeamien/vuotojen ja reikien tiivistämiseksi ja tuotteet mikä voidaan käyttää tehdasbetonin lisäaineena.

Penetron on yksinkertainen ja tehokas menetelmä, joka nopeasti antaa vedenpitävän tuloksen. Menetelmää voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että vuotojen tiivistämiseen.

Penetron voidaan levittää sekä sisätiloissa että ulkona ja maan alle tai sen yläpuolelle. Penetron suojaa myös betonia kemialliselta vaikutukselta. Penetron tiivistää betonin hyvin tehokkaalla ja pysyvällä tavalla.


Toimiperiaate

Penetronin aktiiviset kemikaalit reagoivat betonissa olevan veden kanssa ja betonin kapillaarikäytäviin, halkeamiin ja huokosiin tunkeutuva katalyyttinen osmoottinen prosessi käynnistyy.

Penetron muodostaa tiivistävät kiteet betonirakenteessa ja se voidaan myös levittää vedenpaineelle alttiin betonirakenteen sisä- ja ulkopinnalle.

Penetron ei ole kalvo vaan tiivistää betonin koko sen paksuudelta ja pakottaa jäljellä olevan kosteuden ulos. Penetron ei vanhene, ei halkeile, ei kutistu eikä säröile.

PENETRON® pysyy aktiivisena betonissa ja tiivistää mahdolliset uudet halkeamat betonin eliniäksi.

PENETRON® -tuotteet

PENETRON® SLAMMA – perustuote joka levitetään uuden tai vanhan betonin pinnalle Penetron:in levitysohjeiden mukaan yhdessä Penetron metodituotteiden kanssa.

PENETRON® Penecrete™ laasti – metodituote, jota käytetään yhdessä PENETRON® SLAMMA -tuotteen kanssa.

PENETRON® Peneplug™ Nopeasti kovettuva laasti – metodituote, jota käytetään yhdessä PENETRON® SLAMMA -tuotteen kanssa kovan paineen aktiivivuotoihin.

PENETRON® PAS - Admix standard lisäaine betoniin – jauhemainen, uudisvaluihin.

Bastalogo  BASTA – tie myrkyttömään rakentamiseen. BASTA -merkintä takaa tuotteen laatukriteerit, jotka on noudatettava ympäristölle ja terveydelle vaarallisten ominaisuuksien osalta. 

  

Takaisin erikoispalveluihin