Erikoispalvelut

 

Termotuote®

Oy SanCon Finland toimii Termotuotteen® jälleenmyyjänä Närpiön seudulla.

Termotuote®, Termokenkä ja Termopalkki on patentoitu menetelmä, jonka avulla pystytään korjaamaan seinärungon runkopuiden vaurioituneet alaosat helpommalla tavalla. 

 

Florosil®

 
Oy SanCon Finland toimii Florosil®, Florosil®TS ja Florosil®TS Colour:in jälleenmyyjänä.

Florosil®-tuotteet käytetään betonilla ja tasoitemassoilla ja toimii muun muassa kosteus- ja emissiosuojana. Alla lisää infoa tuotteista. 

Florosil®

Florosil®TS

Florosil®TS Colour

BioRid®

SanConilla on valtuudet tehdä BioRid®-käsittelyjä Vaasan seudulla.

BioRid®-järjestelmä suoja homeelta. BioRid on rappauksen kaltainen väri joka ruiskumaalataan tai sivelletään pensselillä suoraan alustalle. BioRid käytetään seiniin ja kattorakenteisiin (epäorgaanisiin materiaaleihin) sisätiloissa, joissa tarvitaan diffuusioavointa maalia ja/tai homesuojaa rakenteiden korkean kosteuskuormituksen riskin takia.

 

GrafoTherm®

SanConilla on valtuudet tehdä GrafoTherm®-käsittelyjä Vaasan seudulla.

GrafoTherm®-järjestelmä on vesipohjainen värinkaltainen pinnoite jota voidaan levittää paine- tai airlessruiskulla tai rollerilla ja pensselillä. GrafoTherm käytetään kondenssisuojana esim. peltipinnoilla merikonttien sisäpuolella, autokatoksilla jne. GrafoTherm sitoo kondenssivettä ja hallitsee sitä kunnes se haihtuu höyrynä. GrafoTherm-pinta on yleensä kuiva. Pinnalle ei muodostu vesipisaroita, jotka ajan myötä voivat aiheuttaa suuria vaurioita koneisiin, tavaravarastoihin tai rakennuksiin. GrafoTherm parantaa ruosteenestoa ja vähentää homeen, levien ja lahoamisen riskiä. Mitä paksumpi GrafoTherm-kerros on, sitä paremmin se sitoo kondenssivettä.