BioRid

 

BioRid on värinkaltainen pinnoite, jolla on mikrohuokoinen rakenne. Kondenssi ja kosteus imeytyvät ja jakautuvat massaan, josta se nopeasti haihtuu. BioRid on diffuusioavoin ja siten takana oleva pinta voi hengittää. BioRidiä voidaan käyttää seiniin ja kattoihin, jossa kosteuden kuormitus on suuri, kuten esim. kellareissa. Käsitelty pinta ei kestä valuvaa vettä tai mekaanista hankausta.

Vakioväri on valkoinen, mutta BioRidiin saadaan myös värivivahteita. BioRid antaa ainutlaatuisen pitkäaikaissuojan hometta vastaan. BioRid on ympäristöystävällinen. Tavanomaisiin homesuojamaaleihin verrattuna BioRidin homeenesto ei johdu lisätyistä homemyrkyistä. BioRid on vesipohjainen eikä sisällä sen enempää sienimyrkkyjä kuin tavallinen vesipohjainen värikään. Sen tähden BioRidillä käsitelty pinta ei ole vaarallinen eläimille ja ihmisille.

Home vaatii muodostuakseen kosteutta ja ravinteita. BioRid kuivaa käsiteltyjä pintoja ja estää mikrobeja kasvamasta veden ja ravinnon puutteen takia. BioRidin salaisuus on sen rakenne. BioRidillä käsitelty pinta pysyy kuivana eikä vedä likaa puoleensa. Näin kaksi tärkeää homekasvun edellytystä on poistettu.

  BioRid struktur2

  BioRidin rakenne 173 kertaa suurennettuna.

Lisää BioRidistä

 

Takaisin erikoispalveluihin