Rakennustekninen työ

 

Vahinkosaneerausten ja muiden erikoispalvelujen ohella SanCon tekee myös tavanomaista rakennus- ja korjaustyötä samalla pätevyydellä ja tarkkuudella kuin muu työ. SanCon tarjoaa täydelliset rakennustekniset palvelut uudisrakentamiseen, suunnittelusta ja kustannuslaskennasta alkaen aina käytännön työntekoon.

Jos korjaus on ajankohtainen, olisi hyvä aloittaa korjaussuunnitelmasta. Konsultoinnin kautta voimme antaa neuvoja ja tehdä tarvittavia tutkimuksia selvittääksemme, mitä on odotettavissa korjauksen aikana. Otamme vastaan suuria ja pieniä rakennushankkeita. SanCon pystyy nyt myös omatoimisesti tarjoamaan entistä useampia palveluja, kuten maalaus-, tapetointi- ja laatoitustöitä.

Byggbilder

Henkilöstöllämme on asiantuntemusta koko uudisrakentamisen prosessista, pienistä peruskorjaushankkeista sekä kodin pienistä muutostöistä toiveesi mukaan. 

Työssämme pyrimme pölyttömyyteen. Peitämme ja rajaamme aina työtilat huolellisesti ja käytämme aina alipainetta, jotta pöly ei leviäisi tiloihin työmaan ulkopuolelle.

Ota yhteyttä niin autamme kaikissa asioissa suunnittelusta ja rakennuslupahakemuksista alkaen aina toteutukseen ja loppusilaukseen.

Mikael Kauppila 040 487 0083, mikael.kauppila@sancon.fi

Kuivaus

SanCon auttaa sinua kosteuden poistamisessa sekä uudisrakennuksissa että vesivahinkotapauksissa. Suoritamme pintakuivausta, painekuivausta, imukuivausta ja muurien kuivausta. Kuivauksen aikana seuraamme tilannetta mittaamalla, jotta voimme lopettaa kuivauksen niin pian kuin on mahdollista. Meillä on asiantuntemusta ja pystymme valitsemaan sopivimman menetelmän sinun tapauksessasi.

Mats Johansson 040 673 2208, mats.johansson@sancon.fi