Erikoispalvelut

 

Termotuote®

Oy SanCon Finland toimii Termotuotteen® jälleenmyyjänä Närpiön seudulla.

Termotuote®, Termokenkä ja Termopalkki on patentoitu menetelmä, jonka avulla pystytään korjaamaan seinärungon runkopuiden vaurioituneet alaosat helpommalla tavalla. 

 

Florosil®

 
Oy SanCon Finland toimii Florosil®, Florosil®TS ja Florosil®TS Colour:in jälleenmyyjänä.

Florosil®-tuotteet käytetään betonilla ja tasoitemassoilla ja toimii muun muassa kosteus- ja emissiosuojana. Alla lisää infoa tuotteista. 

Florosil®

Florosil®TS

Florosil®TS Colour

Penetron®

SanCon ja Oy Pen-Tec Finland Ab tekevät yhteistyötä tarjoamalla PENETRON®-järjestelmää betonin kapillaarihuokosten tiivistämiseen. SanCon vastaa työn suorittamisesta ja Penetron-järjestelmän markkinoinnista Vaasa–Kauhajoki–Kristiinankaupungin seudulla.

Penetron-järjestelmään kuuluu betonirakenteiden slammauksen perustuotteet, metodituotteet betonin halkeamien/vuotojen ja reikien tiivistämiseksi ja tuotteet mikä voidaan käyttää tehdasbetonin lisäaineena.

Penetron on yksinkertainen ja tehokas menetelmä, joka nopeasti antaa vedenpitävän tuloksen. Menetelmää voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että vuotojen tiivistämiseen. Penetron voidaan levittää sekä sisätiloissa että ulkona ja maan alle tai sen yläpuolelle. Penetron suojaa myös betonia kemialliselta vaikutukselta. Penetron tiivistää betonin hyvin tehokkaalla ja pysyvällä tavalla.

 

BioRid®

SanConilla on valtuudet tehdä BioRid®-käsittelyjä Vaasan seudulla.

BioRid®-järjestelmä suoja homeelta. BioRid on rappauksen kaltainen väri joka ruiskumaalataan tai sivelletään pensselillä suoraan alustalle. BioRid käytetään seiniin ja kattorakenteisiin (epäorgaanisiin materiaaleihin) sisätiloissa, joissa tarvitaan diffuusioavointa maalia ja/tai homesuojaa rakenteiden korkean kosteuskuormituksen riskin takia.

 

GrafoTherm®

SanConilla on valtuudet tehdä GrafoTherm®-käsittelyjä Vaasan seudulla.

GrafoTherm®-järjestelmä on vesipohjainen värinkaltainen pinnoite jota voidaan levittää paine- tai airlessruiskulla tai rollerilla ja pensselillä. GrafoTherm käytetään kondenssisuojana esim. peltipinnoilla merikonttien sisäpuolella, autokatoksilla jne. GrafoTherm sitoo kondenssivettä ja hallitsee sitä kunnes se haihtuu höyrynä. GrafoTherm-pinta on yleensä kuiva. Pinnalle ei muodostu vesipisaroita, jotka ajan myötä voivat aiheuttaa suuria vaurioita koneisiin, tavaravarastoihin tai rakennuksiin. GrafoTherm parantaa ruosteenestoa ja vähentää homeen, levien ja lahoamisen riskiä. Mitä paksumpi GrafoTherm-kerros on, sitä paremmin se sitoo kondenssivettä.